WAT IS ER TE DOEN?

De kerstboom voor de Emmaüskerk staat centraal voor een periode vol met activiteiten en initiatieven die gebeuren in de buurt. Bekijk op deze kalender precies wat er wanneer gebeurd en mis niks!

COVID-19 melding
Bij alle activiteiten geldt dat we ons houden aan de dan geldende maatregelen voorgeschreven door het RIVM. >>

KALENDER

Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Kick-off!

Emmaüskerk, Amersfoort Noordewierweg 131, Amersfoort

Geen grootse Kick-Off dit jaar, wegens overduidelijke redenen :) We moeten de arreslee, kerstman, rendieren, winterkraampjes en andere wilde plannen helaas achterwege laten. Alles wat lijkt op een evenement moet voldoen aan regels die wij als klein clubje vrijwilligers niet kunnen opvolgen. Jammer jammer... maar de boom gaat hoe dan ook aan op 11 december

Gratis

Kerstverlichtingsroute

Emmaüskerk, Amersfoort Noordewierweg 131, Amersfoort

Wegens groot succes in de herhaling: de Kerstverlichtingsroute door het Soesterkwartier! Fiets langs de mooist verlichte huizen en straten. Op 11 december 2021, tussen 15:00 en 17:00 haal jij een mooi geprinte fietsroute GRATIS op bij de kerstboom en fiets (of wandel) je de route door de wijk wanneer het jou uitkomt. De route komt

Gratis

Workshop: Fiets verlichten (voor kinderen)

Verkeerstuin Soesterweg 312, Amersfoort

Een goede voorbereiding is het halve werk: fiets jij vanavond de verlichtingsroute? Kom dan deze middag je fiets alvast verlichten! Een workshop in de Verkeerstuin, voor kinderen t/m 12 jaar. Bij teveel animo zullen we helaas de deuren moeten sluiten. Kom dus op tijd en vergeet je fiets niet mee te nemen!

Gratis

Speelgoed inzameling

Keistadkerk Noordewierweg 131, Amersfoort

Op 18 december is er de grote speelgoed ruilbeurs bij de Emmaüskerk. Vandaag en morgen kun je hiervoor je (schone) nog bruikbare speelgoed inleveren. We verwelkomen je bij de ingang van de Keistadkerk  (aan de kant van Patisserie Van Gent).

Gratis

Speelgoed inzameling

Keistadkerk Noordewierweg 131, Amersfoort

Vanmiddag is er de grote speelgoed ruilbeurs bij de Emmaüskerk. 's Ochtends kun je hiervoor nog je (schone) nog bruikbare speelgoed inleveren. We verwelkomen je bij de ingang van de Keistadkerk  (aan de kant van Patisserie Van Gent).

Gratis