WAT IS ER TE DOEN?

De kerstboom voor de Emmaüskerk staat centraal voor een periode vol met activiteiten en initiatieven die gebeuren in de buurt. Bekijk op deze kalender precies wat er gaat gebeuren en (kerst)mis niks!

KALENDER

Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Kerstboom verlicht!

Emmaüskerk, Amersfoort Noordewierweg 131, Amersfoort

Het is zover, vanaf vandaag staat de kerstboom AAN! En vandaag is het ook meteen EXTRA gezellig op het pleintje voor de Emmauskerk. Kom wat lekkers halen, je onderdompelen in kerstsfeer, geniet van muziek! Voor de kinderen is er een kleurplatenwedstrijd en meer verrassingen. Welkom!

Gratis

Kerstverlichtingsroute

Emmaüskerk, Amersfoort Noordewierweg 131, Amersfoort

Zaterdag 10 december is weer de Kerstverlichtingsroute door het Soesterkwartier. Dit jaar met maar liefst twee routes! Eentje voor fietsers en eentje voor wandelaars, langs de mooist verlichte huizen uit de wijk. Versier je fiets of jezelf met lichtjes, kerstballen, kerstslingers en doe mee! De route haal je op 10 december tussen 17.00 en 19.30

€2

De warme huiskamer

Bij Bosshardt Noordewierweg 131, Amersfoort

Iedere dag ben je welkom voor warme koffie en gezelligheid in de huiskamer van BijBosshardt. Op maandag t/m vrijdag van 9.00 uur - 17.00 uur op zaterdag tussen 10.00 uur en 14.00 uur.

Gratis

Kerstmarkt bij de Plataan

de Plataan - Silverein Plataanstraat 18, 3812 ZW, Amersfoort, Nederland

Een gezellige wintermarkt met zelfgemaakte cadeautjes, kerstmuziek en heerlijke warme erwtensoep. Iedereen is welkom!

Gratis

Engelenactie

Soesterkwartier Soesterkwartier, Amersfoort

JIJ BENT EEN ENGEL! In de donkere dagen voor Kerst kan iedereen wel een beetje extra liefde en licht gebruiken. Doe mee aan de Engelenactie in het Soesterkwartier! Verras, in het geheim, een mede-soesterkwartierder. Meedoen? Je meld je aan als engel aan via www.engelenactie.nl. In de week voor Kerst krijg je het adres van de

Gratis