– KERSTBOOM VOOR DE EMMAÜSKERK | 12 t/m 28 december 2020 –

Deze kerst zal anders zijn dan anders. Daarom gaan we voor een extra beetje gezelligheid: een grote kerstboom in het hart van het Soesterkwartier en een heleboel maatschappelijke initiatieven, brengen verlichting in onze wijk!

COVID-19 melding
Bij alle activiteiten geldt dat we ons houden aan de dan geldende maatregelen voorgeschreven door het RIVM.

WAT IS ER TE DOEN?
Heel de wijk doet mee! Een lichtjestocht, een kerstman, naar de kerk, warme chocolademelk, muziek, een arreslee en nog veel meer. Zie alles op een rij in de kalender en kom regelmatig terug voor de laatste toevoegingen.

KERSTVERLICHTINGROUTE GEMIST?
Op 18 december kon je de KerstVerlichtingRoute fietsen, langs alle mooi verlichte straten en uitbundig versierde huizen van de wijk. Het was een groot succes. Gemist? Of wil je de route nog eens fietsen? Download hem nu.
ZELF VERLICHTEN
Het Soesterkwartier staat al bekend als een gezellige en sociaal betrokken wijk. Laten we deze donkere periode nog eens extra oog hebben voor elkaar.
Misschien kun je iemand blij maken met een zakje oliebollen, een bloemetje of een kaartje door de bus. Ook kun je deelnemen aan deze engelenactie.
Samen verlichten we onze wijk!BALLEN IN DE BOOM
Er hangen ballen in de boom! En er komen er steeds meer bij. Elke bal bestaat uit twee helften, waarvan er één is gedecoreerd door een jongere en de ander door een ouder iemand uit onze wijk. In elke bal zitten ook nog eens twee wensen voor de wijk en voor elkaar. We danken de kinderwijkraad, het Buurtbestuur Junior, het AZC, bezoekers van Bij Bosshardt, Birkhoven Verzorgingscentrum, Plataan, Puntenburg, da Vinci, de Buurtsportcoach en vooral ook initiatiefneemster Hedy Vermeer voor dit prachtige initiatief waarmee we jong en oud aan elkaar konden verbinden!